Inzicht in systemen.
Doortastend in aanpak.
ubeon
Live training
Leer op een construtieve manier toenadering te zoeken in een onderhandeling en te streven naar een compromis en een situatie waarin beide partijen zich kunnen vinden.
om 13:00
Live training
Ontdek in deze workshop alle tips en tricks om als leidinggevende de juiste coachende attitude aan te nemen en ga daardoor met de juiste mindset aan de slag!
om 09:30
Live training
Leer in deze workshop hoe je op een zinvolle en effectieve manier een overleg aanpakt en zo gemakkelijk een open dialoog bereikt.
om 09:30
Online training
Wat is essentieel voor mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid? Welke voeding zorgt ervoor dat ik me fit voel en welke voeding pleegt roofbouw op mijn vitaliteit?
om 19:00
Live training
We kennen allemaal de kracht van beeldvorming. Leer mensen inspireren met visual storytelling technieken!
om 09:30
Live training
Je leert opnieuw lezen, door op een andere manier je ogen en brein te gebruiken. Lees sneller en efficiënter!
om 09:30
Stephan Vanhaverbeke - woensdag, 30 juni, 2021
Krijg inzicht in de skills for the future De arbeidsmarkt davert onder een veelheid van veranderingen. Zowel de vorm als de inhoud van het concept ‘werk’ krijgt een hele nieuwe betekenis. Digitale innovatie en vooruitgang in de bio-technologie zorgen er voor dat onze jobinhoud én de werkplek anders wordt ingericht.…
Stephan Vanhaverbeke, Eva De Bruycker - dinsdag, 18 mei, 2021
We zijn op weg naar een toekomst met een constant wisselende mix van live en virtueel werken: het nieuwe normaal.  18 sprekers delen hun expertise omtrent het omgaan met deze nieuwe omstandigheden in deze online training 'RESET'. Start je opleiding hier.
Evelien Van Dyck, Stephan Vanhaverbeke - dinsdag, 4 mei, 2021
Tijdens Start To Thrive hebben Steff en Evelien het over positieve focus. Leer van hen hoe je in deze uitputtende tijd elkaar kan helpen om je stressniveau te verlagen en zo samen opportuniteiten kan creëren. We merken op dat mensen meer dan ooit gebonden zijn. Door samen te werken creëer je nieuwe mogelijkheden tot …
Evelien Van Dyck - dinsdag, 4 mei, 2021
Start To Spark is een manier om eenvoudig samen op te lichten zodat donkere dagen beter worden en goede dagen subliem! We merken vandaag de dag dat een positieve werksfeer steeds meer van belang is. Mensen zetten negatieve energie over, maar langs de andere kant kunnen we elkaar ook positief beïnvloeden door het…