Bob Cornelis over 'Organisaties begeleiden'
Bob Cornelis

Als ervaringsdeskundige in supply chain management heeft Bob al verschillende bedrijven uit diverse sectoren kunnen helpen met zijn kennis. Dit vooral op logisitieke domeinen, maar ook met impact op alle andere domeinen zoals sales, HR, productie enzovoort. 

Mensen en systemen zijn voortdurend in verandering en de supply chain heeft daar een zeer grote impact op. Bob licht dit aspect toe in een interview en geeft hierbij een tal van tips om de sterke impact van de digitalisering op de logisitiek en de klantentevredenheid optimaal te houden.  

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren we met ubeon 'Reset', een virtueel congres waarop een tiental experten elk in een twintigtal minuten vertellen hoe je efficiënt kan omgaan met de nieuwe online omgeving en met verandering. In dit interview maak je kennis met spreker Koen Callaerts en zijn topic 'State Management'. Benieuwd naar wat nog zoal aan bod komt? Neem zeker een kijkje op https://ubeon.be/nl/reset

 

Supply Chain
Bob Cornelis ‘lost je logistieke problemen op’ – supply chain expert voor KMO’s en zorginstellingen in verandering op weg naar een digitale, duurzame operational excellence. Ook via Lego serious play workshops.