Thomas Calis over 'Ontplooiing van personen en organisaties'
Thomas Calis

Als ingenieur is Thomas van nature sterk in systemen begrijpen, verbeteren en met elkaar te verbinden. Hier begint alles mee! Iedere organisatie heeft een breed gedragen doel nodig en pas als iedere medewerker dit doel op zijn grafzerk beitelt, is Bob tevreden. 

Dit is een noodzakelijke voorwaarde voor de verdere persoonlijke groei en de groei van de organisatie. Benieuwd naar hoe jij beter kunt samenwerken met mensen en hun vertrouwen winnen?  Dan is dit topic zeker en vast de moeite waard om te bekijken.  

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren we met ubeon 'Reset', een virtueel congres waarop een tiental experten elk in een twintigtal minuten vertellen hoe je efficiënt kan omgaan met de nieuwe online omgeving en met verandering. In dit interview maak je kennis met spreker Koen Callaerts en zijn topic 'State Management'. Benieuwd naar wat nog zoal aan bod komt? Neem zeker een kijkje op https://ubeon.be/nl/reset

Facilitation
Je kan bij Thomas terecht voor een begeleidingstraject met Sustatool, het opmaken van een Common Good Balans van je organisatie en het coachen van technische profielen naar authentiek leiderschap.