Conversational Intelligence (C-IQ©)

Conversational Intelligence (C-IQ©)
Conversational Intelligence (C-IQ©)
Leer op een effectieve manier communiceren (ook online) en verbeter de kwaliteit van je relaties, je vergaderingen, je resultaten, en je leven.

Na IQ en EQ, nu ook C-IQ!

Wist je dat 90 % van de conversaties hun doel missen? Dat is heel veel. En dit geldt zowel voor persoonlijke als professionele communicatie. Maar daar is heel wat aan te doen!

Het model van Conversational Intelligence is gebaseerd op neuro-wetenschap.

C-IQ geeft je inzichten en tools om de kwaliteit van je conversaties aanzienlijk te verbeteren, en daarmee ook het resultaat van je gesprekken.

  • We leren je nieuwe gewoonten en gedrag aan, die je in het Zoominar al zal kunnen oefenen, en geven je alles mee om ze gemakkelijk in je dagelijkse leven te integreren.
  • De workshops worden ondersteund door een app (apart abonnement), die je een massa oefeningen, triggers, flows en workouts aanbiedt om verder mee aan de slag te gaan.
  • Kies voor een workshop van één dag, of voor 4 workshops van 2 uur

De 3 niveau's van communicatie
Maak kennis met de drie niveau's van communicatie en leer ze toepassen in functie van de context

Het Conversational Dashboard
Leer werken met het Conversational Dashboard en krijg inzicht in de dynamiek van gesprekken om zo tot een beter resultaat te komen

De 5 Conversational Essentials
Ontdek de 5 essentiële vaardigheden van Conversational Intelligence, en leer die ook praktisch toe te passen

Ga aan de slag
Krijg praktische tools en handvaten die je kan oefenen tijdens de Zoominars en die je onmiddelijk kan inzetten in al je gesprekken

We leren je nieuwe gewoonten en gedrag aan, die je in het Zoominar al zal kunnen oefenen, en geven je alles mee om ze gemakkelijk in je dagelijkse leven te integreren.

 
Leadership & Transformation
Helena ondersteunt en faciliteert executives, teams en organisaties die hun leiderschap en teamdynamiek verder willen ontwikkelen. Doelstelling: constructieve samenwerking gebaseerd op vertrouwen en visie. Resultaat: een performante organisatie.
Event type
Start date(s)
Datum(s)
Tijdstip onthaal
17:30
Tijdstip begin
18:00
Tijdstip einde
20:00
Duration
8h.
Organised by
Locatie

Online
België

Prijs (excl. BTW)
€259.00
Prijs (incl. BTW)
€313.00