Deborah Van den Bos
Team Coach Expert
Team Coaching
Coach in zichtbaarheid en impact voor ambitieuze professionals, leiders en ondernemers

Advies, coaching en training voor het versterken van human skills in een steeds digitaler wordende wereld waarmee je jezelf als individu of team onderscheidt en positieve impact maakt.

Ontwikkel jouw personal skills voor meer zichtbaarheid en zelfvertrouwen. Versterk jouw communicatie, presentatie, emotionele intelligentie, focus & flow.

Treeconnections is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Oprichter Deborah van den Bos adviseert, coacht en traint experts, professionals en leiders in versterken van juist díe personal skills waarmee je impact maakt, je jezelf op professionele wijze neerzet en je jouw invloed vergroot.

Diegenen die zelfinzicht, focus en zelfvertrouwen hebben en dit combineren met een groot aanpassingsvermogen zijn topspelers binnen het bedrijfsleven en in organisaties. Zij die echt contact kunnen maken en anderen aan hen (of hun ideeën) weten te verbinden.

In de digitale & technologische transformatie waar we in zitten is de ‘human factor’ het belangrijkste middel om je te blijven onderscheiden. Het vraagt van ons niet alleen anders denken maar ook anders doen. Hoe groter de stretch is die we moeten maken hoe belangrijker de menselijke touch is. Focus je daarom op het versterken van deze skills om een positieve impact te hebben op je omgeving.

Personal skills waar wij je in helpen excelleren zijn:

  • Verbindend communiceren (EQ)
  • Overtuigend presenteren
  • Persoonlijk leiderschap
  • Focus & Flow (aandachtmanagement)
  • Feedback & feedforward
  • Coachend leiderschap

In mijn aanpak combineer ik 20 jaar in management en directiefuncties in een continu veranderende omgeving met wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie, een benadering vanuit waarderend perspectief en breingericht leren.

Zowel op individueel als op organisatie- en teamniveau geef ik advies en trainingen in het vergroten van communicatie en presentatie, groei en werkgeluk. Kenmerkend voor mijn aanpak zijn het vergroten van open communicatie en vertrouwen, groeiversnelling en zelfsturing.

 

Blog