Jelena Cecelja
Certified Trainer & Coach
Certified Trainer & Coach
Kiezen voor een andere aanpak!

Jelena Cecelja studeerde in 2012 met onderscheiding af aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Zij studeerde in 2011 eveneens aan de tweetalige Université de Fribourg - Universität Freiburg te Zwitserland. Tijdens haar studies zette zij zich in voor de studentenvereniging van Amnesty International te Leuven. 

In 2013 begon zij haar carrière aan de balie te Antwerpen waar zij in verschillende kleine en grote advocatenkantoren een uitgebreide vak-en praktijkkennis opbouwde binnen het personen-en familierecht, handelsrecht, onroerendgoedrecht, verkeersrecht en strafrecht.

Door verschillende bijscholingen binnen uiteenlopende juridische en niet-juridische domeinen (opleiding tot jeugdadvocaat, erkende curatorenopleiding, basisopleiding tot bemiddelaar en opleiding tot integrale coach) heeft zij een brede kennis opgebouwd en kan zij u vanuit verschillende perspectieven een op maat gemaakte en unieke dienst verlenen.

Met haar oprechte, empathische en pragmatische aanpak gaat ze samen met jou vanaf de eerste afspraak na hoe we jouw probleem het best kunnen benaderen. Ze stelt hierbij één doel centraal: de kosten-batenverhouding in evenwicht houden. Concreet betekent dit dat we steeds samen bekijken of de opstart of de verderzetting van een zaak op korte en op lange termijn voor jou financieel en emotioneel haalbaar is. We zoeken samen naar een aanvaardbare oplossing. Ze biedt een luisterend oor en adviseert je zowel op juridisch als op menselijk vlak. Indien mogelijk zal ze daarbij in de eerste plaats onderhandelen en streven naar een creatieve oplossing. Realisme en pragmatisme zijn haar belangrijkste professionele drijfveren. Ze gelooft dat de Rechtbank het laatste redmiddel moet zijn. Als het toch tot een procedure komt zal ze u zonder twijfel bijstaan met de nodige juridische expertise, daadkracht, grondigheid en overtuigingskracht. Verder kan je bij haar ook terecht voor bemiddelingen en voor het opmaken van dadingen en overeenkomsten in het kader van deze bemiddeling.

Uw belang komt voor haar vanaf het begin tot het einde op de eerste plaats. 

 

Blog

Jelena Cecelja - zaterdag, 9 mei, 2020
Zelfreflectie in tijden van corona 'Ik heb de voorbije twee maanden in Colombia gezeten waarvan één extra maand omwille van de verplichte quarantaine die er plaatsvond. Die periode gaf me de tijd om na te denken over wat de Coronacrisis precies betekende voor mij en wat dat voor anderen duidelijk kan maken. Dit…